Eva Birath

Eva Birath

Toppen

HudenPosted by Eva Birath 11 Aug, 2016 11:52

Bentonitlera funkar bra som lermask, för de som har oren hy eller hudutslag. Leran drar ut orenheter o gifter. Man kan kladda in sig i den o låta sitta ca 10 min eller ha den i badvattnet. Vissa tvättar håret med den.


Själv har jag haft utslag på magen som nästan helt försvann efter första behandlingen. Även mina små pliter på axlarna blev mycket bättre.

För ännu bättre effekt ska man tydligen blanda leran med äppelcidervinäger istället för vatten men jag vill inte ha den doften under näsan.


Jag blandade bara med vatten i en shaker o det funkade bra 😊  • Comments(0)//www.evabirath.se/#post258

Inga gifter på huden heller

HudenPosted by Eva Birath 28 Jul, 2016 17:04

Du som tänker på att inte äta gift, tänk också på att inte tvåla in huden med giftiga tvålar.


Den här handtvålen från Urtekram kan jag rekommendera, känns skön o luktar gott ❤️

Jag har även bytt ut min tandkräm o viktigast av allt, min duschtvål. Vem vill suga upp gift genom huden? 😊  • Comments(0)//www.evabirath.se/#post249

Föryngrande

HudenPosted by Eva Birath 17 Apr, 2016 07:23


"Socker bidrar inte bara till sjukdomar och åldrande på insidan av kroppen. Det bidrar även till åldrande på utsidan av kroppen – rynkor!

Sockrets favoritprotein att klistra fast sig på är kollagen (som gör huden spänstig och fin) Huden utgörs nästan helt och hållet av kollagenfiber. När kollagenet och andra viktiga proteiner eller fettmolekyler är immobiliserade av socker, kan de inte göra sitt jobb. De ackumuleras i cellerna och till sist dör. Huden blir hängig och rynkig. "

Martina Johansson

Jag tycker även att utesluta mjölkprodukter har förbättrat min hud.  • Comments(0)//www.evabirath.se/#post177

Stor skillnad

HudenPosted by Eva Birath 04 Nov, 2015 12:36


Jag har helt slutat med mjölkprodukter, allt utom smör. Till en början behöll jag ost men har sen en tid tillbaka även uteslutit den o jag märker stor skillnad på min hy (så mycket finare) men också att det är lättare att äta lagom mycket.

  • Comments(0)//www.evabirath.se/#post125

Hudkrämer

HudenPosted by Eva Birath 06 Aug, 2015 13:18

Det här är mina hudkrämer. Aloevera på dagtid o kokosolja till natten. Allt man kladdar in på huden tar kroppen upp så jag vill ha det så naturligt som möjligt. Funkar skitbra 😊


  • Comments(0)//www.evabirath.se/#post101