Eva Birath

Eva Birath

Nöjd

Periodisk fastaPosted by Eva Birath 04 Nov, 2016 06:22

Jag har nu genomfört min första längre fasta men det blev tyvärr inte en 5-dagars fasta då jag var tvungen att bryta efter 4 dygn pågrund av myrkrypningar i benen. Det blev helt enkelt för jobbigt o allt salt o magnesium hjälpte inte.


Jag kommer definitivt att göra om det, kanske en gång på hösten o en gång på våren men kanske bara 4 dygn beroende på hur det går med nervryckningarna i benen.

Dag 4 - var jag frusen när jag vaknade o hade lätt huvudvärk men det blev bra när jag gick upp o drack vatten o tog en kopp kaffe.

Kände mig piggare o fräschare än dag 3 o stärkt av känslan att jag klarar det här 😊

Fast besluten att klara även dygn 5, gick jag o la mig men krypet i tår o vader blev helt enkelt för mycket, så jag gick upp o åt en tallrik kokt vitkål med kyckling ... gissa om det smakade gott o nu släpper krypet så att jag kan sova 😊

Jättenöjd att jag klarade 4 dygn.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva Birath 04 Nov, 2016 11:49

Tack, det gick ju lättare än vad jag hade trott 😊 Synd bara att jag inte kan bli av med myrkrypningarna i benen, jag får det också direkt men i början hjälper salt o magnesium.

Posted by B.J. 04 Nov, 2016 09:06

Bra gjort! Har dragit ungefär samma erfarenheter som du beskriver. Frusenheten efter dygn 3, lätt huvudvärk som botas med kaffe. Men krypet i benen får jag redan efter ett dygn, dock inte lika intensivt som du beskriver. Grattis igen! bj1213@speedmail.se